söndag 25 januari 2009





HEJ!!!!!!!!!!
ETT TAG SEN SOM MAN VAR UT HÄR OCH PLITADE NÅGRA RADER ..... IDAG HAR GUSTAV OCH NILS VARIT HOS OSS .... DET VAR JU ETT TAG SEN GUSTAV VAR HÄR SÅ HAN OCH OSKAR OCH ALBIN HAR FÅTT SITTA OCH SPELA SPEL HELA DAGEN ....... DOM 3 HAR INTE VISAT NÄSAN UTANFÖR YTTERDÖRREN IDAG ....... NÅ, SÅ FÅR DET JU VAR NÅGON GÅNG ....... ZAM HAR HAFT BESÖK HAN MED AV KOMPISEN BUSTER..... DOM HAR SPRUNGIT RUNT ,RUNT HÄR UTE PÅ GÅRDEN .... SÅ NU ÄR LILLA ZAM SÅ TRÖTT SÅ ....... JAG OCH LINDA TOG EN TRIPP IN TILL STADEN ...... INTE FÖR NÅTT SPECIELLT MEN BARA FÖR ATT...... MAN BEHÖVER KOMMA HEM IFRÅN NÅGON GÅNG OM SÄNDER ........ DAGARNA BLIR SÅ LÅNGA AV ATT SITTA HÄR HEMMA TYCKER JAG ....... NU ÄR DET SNART DAGS FÖR DUSCH OCH KVÄLLSFIKA FÖR GRABBARNA DOM HAR JU SKOLA IMORGON .... SÅ NU ÄR DET EN NY VECKA IGEN ...... HA DET SÅ BRA ALLA NÄRA OCH KÄRA /KRAM MONICA ,ZAM,MFL

2 kommentarer:

Med egna ord sa...

Hej!
Skönt att komma ut lite. Jag tog en promenad under förmiddan idag. Vi har grejat hela dagen idag..sven har satt upp lister i vardagsrummet, sen har vi satt ihop soffan, soffbordet och och flyttat tv-bänken med alla sladdar och kablar, det blev faktiskt jättefint här.
På tisdag så kommer det ett par och ska kolla på våran gamla soffa, hoppas att dom tar den med en gång så vi får upp matsalsbordet också..sen kommer ju stolarna i februari.
Eva och Stig kom förbi förut, dom gick för en lite stund sedan..dom tyckte också att det blev fint..soffan är verkligen skön att sitta i och att ligga i, jag har provat bägge varianterna.
Idag har jag då ätit så mycket, och igår..usch..jag har sån halsbränna, men jag får skylla mig själv.
Ha det så bra, puss och kram..sis

japp sa...

Heij.. gooa grabbarna bus..snyggkillarna.

SÅ härligt att du fått komma dej ut lite. Måste försöka komma förbi nån dag.. men nu jobbar jag ju em + helg, så denna veckan går ju inte.. men jag är ledig nästa.. så kanske jag kan komma då.. tiden springer ju bara iväg.

Hur har ni det annars då?
Ta de lugnt bara.. kram på dej, å pözza gooZam från gammelmatte.. å GRATTIS-pussa honom från oss. Lilziz.

Lille Zam

Lille Zam
Bara nån dag gammal.

Min bakgrund.