måndag 20 juli 2009

Hej där ute !!!!!
Nog för att jag har blogg torka .. men får väl ändå försöka plita ner några rader ...... har varit till staden idag ..... det var ett bra tag sen sist ...... har ju som sagt mest varit i Luleå ..... men nu så är det lugna gatan överallt ....... så då tog jag chansen o var o hälsade jag på mina 2 mellan flickor som bor grannar med varandra ...... det är ju faktiskt bra för då behöver man ju inte fara runt halva stan för o hälsa på ....... drack lite kaffe o satt o surrade lite om ditt o datt ....... nu väntar sängen ..... så ha en god natt o på åter hörande .... kram monica zam,mfl

3 kommentarer:

Med egna ord sa...

Hej!
Skönt med lite slapparfika...eller hur?
Jag har jobbat idag..ledig i morgon, skönt. KÄnner att jag behöver det, bara jobbat två dagar men det känns redan i mina axlar.
Kram på dig..

japp sa...

Hörru... sluta slappa nu..hhehehe..skriv nångång hörru.
Man kan faktiskt slappa å uppdatera me, så de så..:-)
Jag jobbar.. 4 timmar till..sen ledigvecka IGEN.. najs va.
Kram på dä.. pözza på Zammen från gamm-matte..kram liliz.

Med egna ord sa...

Hej!
Jag var så trött igår att jag inte orkade sitta vid datorn. Gick och lade mig kl 21. Stensomnade, sen kom maken och drog av mitt täcke från ansiktet, jag hade gömt mig..och då vaknade jag ju..elaking, eller hur. Men jag somnade igen för att vakna kl 4 igen..då gick jag ner och lade mig på soffan för mina ben orkade inte gå uppför trapporn..kom knappt ner..
Nåja, det är väl det jag får leva med nu...känns lite bättre nu när jag fått i mig ett piller och varit uppe och trampat en stund. Men jag blir så trött, trött och trött..jag tror jag har lågt Hb..ska kolla det på jobbet i morgon..och blodtrycket, jag känner mig inget vidare.
Jag väntar på Patrik nu, vi ska måla..men först ska jag till affären och hämta paket, mina gardiner, och sen ska vi handla något att äta, sen ska vi hem..måste till apoetekt också..

Kram min goa sis...

Lille Zam

Lille Zam
Bara nån dag gammal.

Min bakgrund.