lördag 11 oktober 2008

ARBETE O ÅTER ARBETE!!!!!!

JA DÅ VAR DET EN ARBETS HELG IGEN ...... MEN VET FAKTISKT INTE RIKTIGT ÄN OM JAG SKA IVÄG .... LILLA ODJURET ZAM SOV ÄNDA TILL HALV 8 IMORSE SKÖNT ...... HAR SJÄLV OCKSÅ SOVIT SÅ LÄNGE JÄTTE SKÖNT OCH VÄL BEHÖVLIGT ...... HAR VARIT SÅ TRÖTT SÅ TRÖTT ....... POJKARNA ÄR HOS SIN FAR I HELGEN SÅ DET ÄR LUGNT O TYST HÄR HEMMA ....LOTTA SITTER OCH TITTAR PÅ TV ... JAJA DET KAN MAN JU OCKSÅ GÖRA MEN FÖR MEJ ÄR DET INGEN IDE DÅ LÄR JAG JU SOMNA IGEN ...... OCH GUBBEN HAN ÄR I SIN SÄNG FORTFARANDE OCH LÄSER DAGENS TIDNING ....... HA EN BRA DAG /MONICA,ZAM,MFL

1 kommentar:

Med egna ord sa...

Hej!
Hur är läget? Är du trött, det låter så? Usch vad jobbigt och inte veta om man ska jobba eller inte. Du måste ställa hårdare krav.
Skönt att du kan sova i allafall. Du blir väl trött av allt nytt runtomkring nu, eller hur. Mycket frisk luft kanske också som tröttar. Hörde att halkan hade kommit till er, här regnar det bara, det gör en deppig också. Sol och värme och mycket ljus, det är vad vi behöver. Ska du och jag åka utomlands 1 vecka och ha kul? SNÄLLA!!!!

Lille Zam

Lille Zam
Bara nån dag gammal.

Min bakgrund.