tisdag 21 oktober 2008

GRATTIS GRATTIS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


GRATTIS GRATTIS VÅRAN KÄRA DOTTER PÅ DIN DAG ...... SOM DU VET SÅ ÄR VI JU ALLA MED OCH FIRAR OCH GRATTAR DEJ ..... OCH SÅ LILLA ZAM SÅ KLART ..... KRAM KRAM

2 kommentarer:

japp sa...

Åsså jag å flocken me såklart!
Grattiskramar till Veronica.. hurra, hurra, hurraaa!

Hej förresten, nu har jag ÄNTLIGEN fått komma hem.. ska även jobba xtra imorrn kväll. Bra för mitt kompsaldo, men mindre skoj för mej..hehe.

Krama GOzzeZam å ha de gött.. förresten.. jag går keramik me en tokstolla vid namn Maria.. som visst är tremännig me tjejerna.. Lotta, Vera, Linda å hanni.. hon är göööuda..hahahah.. hennes föräldrar bor visst i Jokkmokk.. tyckte jag hon sa. KRam på er.. bye lilziz å flocken.

japp sa...

Heij.. ok, men hon sa de var tremänningar, då blir de ju inte de.. de är man ju bara om man är barn till ens förälders kusin.. jaja, men de är släkt iaf..

Japp, hon e himla go å snäll.. alltid gla, en riktig tooka. Vi går keramiken ihop. Hon frågade om de var samma LInda då jag pratade i tisdags me Siv, som me går keramiken.. hon som linda åker hem hos å klipper. Då sa hon att hon me klipper sig hos Linda.

Nog om de.. är allt bra annars?
Nu e jag ledig idag..skönt, de var en helkväll ståendes igår, de var full rulle.. så man är mör i bena idag.
Sara har magsjuka å jag ska köra Sofie snart på skolan.. så då får trollen stanna hemma.
Jag jobbar ju hela helgen, daghelg, får se OM de hinns komma förbi nåt, krille är väl inte helt Ok heller.. han får ju sådär, går å är småpissig länge, å de bryter aldrig ut.
Nu ska jag kila.. ha de gött..kram på er. Helén å flocken.

Lille Zam

Lille Zam
Bara nån dag gammal.

Min bakgrund.